Wat is PMU?

De afkorting PMU staat voor Permanente make-up. PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Alles wat normaal met een potlood of poeder wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van ongeveer 1 tot 3 jaar in de huid worden gebracht. Er wordt met de allernieuwste apparatuur gewerkt, waardoor de behandeling bijna pijnloos is. 

De behandeling

Voorafgaand aan elke behandeling vindt er een intakegesprek plaats waarbij we de wensen en mogelijkheden doornemen. Vervolgens nemen we samen een formulier door die uit een aantal vragen bestaat die betrekking hebben op je gezondheid. Door het invullen van de formulier  wordt duidelijk of er een behandeling gestart kan worden. Daarnaast nemen we een risicoformulier en nazorgformulier door, welke je tevens mee naar huis krijgt om rustig na te lezen. 

PMU behandelingen bestaan uit 1 tot 3 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht. Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Ongeveer vijf dagen na de pigmentatie zal die lichter worden, doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt en is een 3e behandeling nodig.

 

Deel perm incl.
€70,50
110 min.


Permanent incl.

€80,50
120 min.

Nieuwe
behandeling
€180,-

2e
behandeling

€80,-

 

3e
behandeling (indien nodig)

€50,-

 

Opfris
behandeling binnen 1 jaar

€100,-

 

Opfris
behandeling na 1 jaar

€120,-